svar på spørsmålene

Hei :- ) nedenfor har dere svarene på alle spørsmålene som har blitt stilt. Er det noe mere dere lurer på er det bare å spørre :) 

 

1. Hva skjer i den nye sesongen?

Dersom det er sesong 5 du snakker om, aner jeg virkelig ikke! Den kommer jo ikke før sommern 2014, så det er vanskelig å si hva som kommer til å skje, med tanke på at de sikkert ikke er ferdige med innspillingen osv ennå. Men! jeg har lest at det kommer til å bli snø i Rosewood i sesong 5! så det jeg tenker da er at det kan hende det blir en ''Christmas- Special'' akkurat som Halloween episodene? hmm. men hvem veit! 

2. Hvem er favoritt gutten din i serien? 

Toby! helt klart

3. Hvem er favoritt jenta di i serien? 

Aria! elsker den jenta. hun er utrolig pen, og lucy hale er en fantastisk skuespiller. Spencer kommer som en god nummer 2!

4. Hvem tror du er A? og hvorfor? 

oi.. jeg har mange teorier.. men hovedsaklig tror jeg det er Alison som er A. Jeg tror i allefall hun er i live. Fordi carla grunwald dro alison opp av jorda hvor hun ble begravd av tvillingsøsteren Courtney. Grunnen til at hun overlevde er fordi hun kunne holde pusten utrolig lenge! (som vist i en tidligere episode) Senere drepte Alison Courtney og begravde henne istedenfor. Så det var courtney sitt lik de fant, ikke Alison's. Men, jeg tror Alison er redd for noen, at det er derfor hun gjemmer seg og jeg tror at denne noen er Ezra. Det kan være at Ezra er A. Men jeg holder også en liten knapp på at er Aria. Mye tyder på at det er de to.. I. Marlene King skrev på twitter at A skulle være umaskert i episoden ''unmasked'', de eneste umaskerte var Ezra og Aria.. Men dette er min teori, jeg aner ikke! virkelig ikke! 

5. Hvor mange sesonger er det? Hvor mange episoder er det i hver sesong? 

Til nå er det 4 sesonger, men sesong 5 kommer sommern 2014. Det er mellom 22-25 episoder i hver sesong. 

6. Hva handler serien egentlig om? 

Den handler om 4 bestevenninner som skiller lag etter forsvinningen av deres 5. medlem av gjengen, Alison DiLaurentis, lederen. Et år etter forsvinningen av Alison starter jentene å få mystiske meldinger av et ukjent nummer, kun signert ''A'', de tror først det er Alison, men i slutten av første episode finner de liket hennes. Jentene fortsetter å få meldinger og trusler om å avsløre diverse av deres hemmeligheter, og prøver å finne ut hvem som står bak alt dette, mens di risikerer sine egne liv. 

7. Er du fan? Hva er din mening om serien? 

Jeg er blod-fan! Jeg virkelig elsker serien! Jeg syntes den er utrolig spennende, og man blir avhengi med en gang! Jeg lever meg så inn i serien, haha!

8. Hvorfor liker du serien? 

Det blir vel egentlig det samme som jeg skrev på spørsmålet over! Men jeg liker den selvsagt fordi det er et par kjekke gutter med også! men den største grunnen er fordi serien er såå spennende!

9. Når kommer halloween episoden? 

Halloween episoden går på tv i USA 22.Oktober, som vil si at den kommer på nettet i Norge 23. Oktober! Forresten, Sasha Pieterse(Alison) har sagt i et intervju at i denne episoden (episode 13 sesong 4) får vi vite om Alison lever eller er død! 

10. Kan du skrive din topp 5 A- Liste? 

  1. Alison
  2. Ezra
  3. Aria
  4. CeCe
  5. Shana

11. Mener du at politiet gjør en dårlig jobb? 

Både ja og nei! Det finnes maaange uløste drap i virkeligheten, og derfor er det ikke rart at politiet ikke finner ut av ting i serien. Men jeg syntes det er dårlig at politiet ikke følger opp jentene mer, spesielt etter de fikk greie på hele A- tingen.. Nå er jo A tilbake, etter Mona ble tatt, og hadde politiet fulgt opp jentene hadde de fått greie på at det var en ny A inni bildet.. 

12. Hvem drepte Maya? 

Det var Lyndon James som drepte Maya. Han var Mayas crazy stalker, og ble sur for at Maya byttet han ut med Emily, så han drepte Maya. Han flyttet til Rosewood og utga seg for å være Maya's fetter Nathan ''nate'' St. Germain. Han ble god venn med Emily, og etterhvert ble det mye drama mellom dem, og endte med at han ble skutt og drept. (Han ville pine Emily for at hun skulle føle den smerten han hadde følt da Emily tok Maya fra han)

 

 

 

5 kommentarer

Nora Knutsen

11.09.2013 kl.19:11

Bra svart. Hyggelig med en kommentar tilbake :-)
Kjekt å lese. Bra svart! =)
bra svart! :D
Høres spennende ut! Kanskje jeg skal begynne å se på jeg også!:-)

Oda bergheim

17.09.2013 kl.17:51

bra svart !:D Selv digger jeg PLL :)

Skriv en ny kommentar

thepll

thepll

3, Utlandet

Kategorier

Arkiv

hits